Kies uw afhaal moment:

Bestellen voor vrijdag 2 december
Bestellen voor zaterdag 3 december

Uitgelicht/specials:

 10,00

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden! Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

 14,50

Een verrukkelijk gevulde speculaas taart met echt spijs.

 14,50

Een verrukkelijk gevulde speculaas taart met echt spijs.

 2,75

Een krokante koek van havermout met chocolade en caramel

 2,75

Een krokante koek van havermout met chocolade en caramel

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 5,95

Heerlijk belegd met een boerenkaas of likje roomboter

Brood is de basis van ons eten, in goed brood proef je de ingrediënten en de omgeving terug.

Over mij

Vroeger was ik in de vakanties te vinden in de bakkerij van mijn oom Ton en zijn zoon Joop. Fantastische herinneringen 

Lees meer

De eerste bakkerij op Wilhelminastraat 13

De schuur pal naast ons woonhuis werd verbouwd tot kleine ambachtelijke bakkerij.

Lees meer

Heb je vragen?

Mocht je iets willen weten, Bakker Nico is te bereiken via  onder aan deze pagina of via nico@bakkernico.nl

Lees meer