Kies uw afhaal moment:

Bestellen voor vrijdag 1 juli
Bestellen voor zaterdag 2 juli

Uitgelicht/specials:

 2,75

Een 100 % biologische roomboter croissant gevuld met frangipane (amandelmeel, boter, eieren en kristalsuiker)

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 13,25

Een heerlijk gevuld taartje met pecannoten op een beetje amandelspijs.

 1,50

 1,50

 6,50

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 6,50

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

Brood is de basis van ons eten, in goed brood proef je de ingrediënten en de omgeving terug.

Over mij

Vroeger was ik in de vakanties te vinden in de bakkerij van mijn oom Ton en zijn zoon Joop. Fantastische herinneringen 

Lees meer

De eerste bakkerij op Wilhelminastraat 13

De schuur pal naast ons woonhuis werd verbouwd tot kleine ambachtelijke bakkerij.

Lees meer

Heb je vragen?

Mocht je iets willen weten, Bakker Nico is te bereiken via  onder aan deze pagina of via nico@bakkernico.nl

Lees meer