Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Bestellen voor vrijdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor vrijdag

Bestellen voor vrijdag kan tot donderdagavond 24.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 10.00 - 15.00 uur.

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 0,95

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 6,50

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Cranberry-vruchtenbol van 100% bio speltmeel en gedroogde vruchten & cranberry’s en walnoten

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 3,75

Volkorenbrood met 90% water

 3,60

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 2,95

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 3,75

Volkorenbrood met 90% water

 3,85

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 2,75

Knapperig Frans stokbrood

 3,90

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 3,85

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 4,25

Verrukkelijk brood op basis van desem, geweekte havervlokken en stroop

 11,25

Appel-noten crumble met huisgemaakte gele room en een krokante bodem.

 11,75

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 1,95

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 2,95

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge