Resultaat 1–12 van de 87 resultaten wordt getoond

Bestellen voor vrijdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee? U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor vrijdag

Bestellen voor vrijdag kan tot vrijdagochtend 6.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 10.00 - 15.00 uur.
 5,75

 2,95

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

 3,00

 5,95

Walnoten-Abrikozenbrood

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

 2,50

 12,50

Hartige quiche gevuld met champignons, paprika, ui, prei, courgette en aubergines met kaas.

 1,75

 10,00

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden! Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

 13,50

De kerststol Bakker Nico bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en hazelnoten ook heerlijke amarenakersen. Natuurlijk ontbreekt er in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediënten en met een tikje bakkerstrots. LET OP: Afhalen op vrijdag 22 & zaterdag 23 december !!

 4,25

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur. Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 1,75

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 6,75

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 4,00

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,10

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 4,05

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 3,50

Tartelette met citroencremeux en meringue.

 3,50

Tartelette met een pure chocolade frambozen genache.

 3,00

Croissantdeeg met hartige vulling, bechamelsaus, mosterd, kaas en pecan noten

 10,00

Gevulde speculaas op ambachtelijke wijze met een twist

 12,50

Gevulde speculaas op ambachtelijke wijze en met 100% echte amandelspijs

 3,00

 8,25

 8,95

Boterkoek (18 cm) met een verrassende twist van abrikoos en rozemarijn.

 1,50

 3,00

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 16,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,00

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 4,00

Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.

 2,95

100 % biologische speltbloem

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,05

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge