Bestellen voor zaterdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker X Bakker houden niet van verkwisting en bakkken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan online tot 06.00 uur in de ochtend. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 5,50

Zeer luchtig plat brood, de Turkse naam is pide.  Gebakken op hoge temperatuur waardoor brood dunne korst heeft.

 3,10

 5,75

Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.

 3,00

 5,75

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

 3,10

 5,25

Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

 3,00

 1,95

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 3,25

Knapperig Frans stokbrood met geroosterde zaden

 2,10

 4,25

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 0,90

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 6,75

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 4,00

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,20

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 4,05

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met amandelfondant en walnoten overgoten met een zachte koffie karamel.

 3,50

Heerlijke smeuïge brownie gemaakt van pure chocolade en pecannoten.

 17,50

Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.

 6,50

Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing.

 3,50

Tartelette met een witte chocolade frambozen genache en een swirl van frambozen.

 9,25

Boterkoek (18 cm) met (stem)gember.

 15,95

Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen met een dunne laag amandelspijs op de bodem.

 9,25

 1,50

 3,00

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 3,10

 16,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,10

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 4,00

Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.

 3,05

100 % biologische speltbloem

 3,20

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.