Bestellen voor zaterdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker X Bakker houden niet van verkwisting en bakkken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan online tot 06.00 uur in de ochtend. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 4,95

Hartige quiche Lorraine (1-persoons), gevuld met spekjes, ham, prei, ui en kaas.

 3,10

 5,75

Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.

 3,00

 5,75

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

Uitverkocht
Uitverkocht
 5,25

Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

Uitverkocht
 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

 2,50

 4,95

Hartige quiche gevuld met paprika, champignons, ui en prei met kaas.

 1,85

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 2,00

Uitverkocht
 4,25

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 14,00

Een feestelijk paasbrood gevuld met hazelnoten, sinaasappel, krenten en rozijnen, huisgemaakte gele room met amandelspijs en “on top” Victoria beslag Let op: Paasbroden kunnen nu worden besteld maar pas opgehaald op vrijdag 29 of zaterdag 30 maart

 10,00

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden! Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

 0,90

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

Uitverkocht
 6,75

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 4,00

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,20

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

Uitverkocht
 4,05

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

Uitverkocht
 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

Uitverkocht
 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 7,50

Heerlijke tompouce met crème Suisse, huisgemaakte banketbakkersroom met slagroom en een heerlijke abrikozenpuree.  

 3,50

Knapperige tartelette met zachte karamel met een pure chocolade crumble en pecannoten.

 3,50

Heerlijke smeuïge brownie gemaakt van pure chocolade en pecannoten.

 17,50

Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.

 6,50

Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing.

 3,50

Tartelette met een witte chocolade frambozen genache en een swirl van frambozen.

 8,95

Boterkoek (18 cm) met (stem)gember.

 15,95

Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen met een dunne laag amandelspijs op de bodem.

 8,95

 2,00

Macaron met vanille genache en een kern van tropische vruchten.

 1,50

 3,00

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 2,80

 3,25

Een 100 % biologische roomboter croissant gevuld met frangipane (amandelmeel, boter, eieren en kristalsuiker)

 16,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,10

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 4,00

Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.

 3,05

100 % biologische speltbloem

 3,20

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.