Bestellen voor vrijdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan zolang de producten niet zijn uitverkocht op de website. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 10,50

De kerststol Bakker Nico bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en hazelnoten ook heerlijke amarenakersen. Natuurlijk ontbreekt er in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediënten en met een tikje bakkerstrots. LET OP: Afhalen op vrijdag 23 & zaterdag 24 december !!

 3,90

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 4,50

Heerlijk Italiaans desem brood met gemarineerde olijven

 4,40

Een rustiek stevig brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge met een vleugje venkelzaad.

 2,45

Een lekker luchtig deeg met maïs, geraspte wortel, gedroogde tomaten, lente-uitjes, oude kaas en sambal.

Heerlijk en gezond als hartige snack of bij een soep of salade.

 5,95

Heerlijk belegd met een boerenkaas of likje roomboter

 10,00

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden!

Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

 0,80

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 1,50

 6,50

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 3,75

Volkorenbrood met 90% water

 3,75

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,10

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 3,75

Volkorenbrood met 90% water

 3,95

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 2,95

Knapperig Frans stokbrood

 3,90

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 3,95

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 19,50

 14,50

Een verrukkelijk gevulde speculaas taart met echt spijs.

 2,75

Een krokante koek van havermout met chocolade en caramel

 2,50

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 13,50

Appel-noten crumble met huisgemaakte gele room en een krokante bodem.

 13,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,00

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 4,00

Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.

 2,95

100 % biologische speltbloem

 2,95

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.