Bestellen voor vrijdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan zolang de producten niet zijn uitverkocht op de website. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

Uitverkocht
 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

Uitverkocht
 2,00

 1,75

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 4,25

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 0,90

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

Uitverkocht
 6,75

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

 3,75

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,10

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,00

Volkorenbrood met 90% water

Uitverkocht
 4,05

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

Uitverkocht
 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 8,95

Boterkoek met een verrassende twist van abrikoos en rozemarijn.

 3,00

Boterkoek met een verrassende twist van abrikoos en rozemarijn.

 1,50

Triple chocolate koekje met amandelstiften en pecannoten.

 0,90

Klassieke Franse madeleines. Een heerlijk zacht schelpvormig cakeje, met een buikje, gedoopt in een frisse citroensiroop.

 15,95

Heerlijke appeltaart gevuld met bitterkoekjesspijs

Uitverkocht
 15,50

Haal de zomer in huis! Frisse citroencremeux op een sloffenbodem, afgewerkt met Italiaanse meringue.

 3,25

Deze Portugese lekkernij is gemaakt van laagjes krokant bladerdeeg en gevuld met een romige custard met citroen en wilde kaneel.

 7,95

Nougat met geroosterde amandelen ,hazelnoten, pistache en cranberry Gewicht tussen de 160-180 gram

 15,50

Cheesecake, en niet zomaar eentje.

 1,50

 3,00

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 2,80

 15,00

Appel-noten crumble met huisgemaakte gele room en een krokante bodem.

 16,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,00

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 4,00

Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.

 2,95

100 % biologische speltbloem

 2,95

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.