Bestellen voor zaterdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan zolang de producten niet zijn uitverkocht op de website. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 1,35

 5,75

 5,85

Een overheerlijke kaasbol, gevuld met zaden, oude kaas, mosterd en tijm

 5,95

Cranberry-vruchtenbol van 100% bio speltmeel en gedroogde vruchten & cranberry’s en walnoten

 9,00

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden! Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

 5,75

Walnoten-Vijgenbrood

 10,95

Gevulde kerststol met echte amandelspijs, sinaasappelstukjes, rozijn, krenten en hazelnoten die minimaal drie nachten zijn gaan “stappen” met Grandmarnier en Rum.

 3,50

Volkorenbrood met 90% water

 3,50

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 2,80

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 3,50

Volkorenbrood met 90% water

 3,60

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 2,25

Knapperig Frans stokbrood

 3,60

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 3,60

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 4,00

Verrukkelijk brood op basis van desem, geweekte havervlokken en stroop

 9,75

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 1,85

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 2,95

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.