Bestellen voor vrijdag
Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker x Bakker houden niet van verkwisting en bakken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?
U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.
Bestellen voor vrijdag
Bestellen voor vrijdag kan tot vrijdagochtend 6.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 10.00 - 15.00 uur.
Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.
Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.
Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.
Hartige quiche Lorraine (1-persoons), gevuld met spekjes, ham, prei, ui en kaas.
Een feestelijk paasbrood gevuld met hazelnoten, sinaasappel, krenten en rozijnen, huisgemaakte gele room met amandelspijs en “on top” Victoria beslag Let op: Paasbroden kunnen nu worden besteld maar pas opgehaald op vrijdag 29 of zaterdag 30 maart.
Een krenten-rozijnenbol puur natuur. Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.
Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.
Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.
Macaron met vanille genache en een kern van tropische vruchten.
Hartige quiche gevuld met paprika, champignons, ui en prei met kaas.
Knapperige tartelette met zachte karamel met een pure chocolade crumble en pecannoten.
Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.
Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing.
Tartelette met een witte chocolade frambozen genache en een swirl van frambozen.
Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen met een dunne laag amandelspijs op de bodem.
Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.
Een linnen broodzak Bakker Nico, neem deze mee zo besparen we papieren broodzakken.
Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.
Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.
Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak
Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.
Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge